2009. augusztus 31., hétfő

Kisudvarnoki falunap - vasárnap

A napi programunk a Raf II koncerttel kezdődött. Ekkora sikerült egy picit összekaparni magunkat az előző nap fáradalmaiból. Sokan kíváncsiak voltak rájuk, még egy galamb is rászállt a nádfedeles tetőre, hogy szemügyre vegye az együttest. Azt hiszem most is, mint mindig jók voltak a fiúk.








Az utánuk következő Bala Tone együttes ismert számokat játszott, de förtelmesen rosszul. Lelkes amatőrök, akik szeretik a zenét. Csak jobb lett volna ha ezzel nem a közönséget kínozzák. Őket követte az Apostol együttes, akiket csak távolról hallottunk. Biztos jók voltak, csak mi alternatív programként inkább a hűsítő fröccsözést választottuk.
A két nap legjobb koncertjét az Irigy Hónaljmirigy biztosította elképesztően profi színvolanon. A felvezető jelenetek a számok előtt, a fénymásolt karakterutánzás, a kivetítők használata, a showcsinálás tökéletesre sikeredett. "Eddig inkább csak a TV-ben láttam őket, de így élőben sokkal jobbak"-mondogatták sokan. De ez így is volt. Az estét a tüzijáték és a Remix együttes hajnalig tartó zenélése zárta.

5 megjegyzés:

Bigyor :) írta...

az IHM buli volt a legjobb, nagyon latvanyos showt csinaltak

Bigyor :) írta...

az IHM buli volt a legjobb, nagyon latvanyos showt csinaltak

Bigyor :) írta...

uppssz, sikerult ketszer elkuldeni a megjegyzest :)

a falunap tenyleg jo volt, viszont bor&palinka undorom van

GR írta...

Minek iszik, aki nem bírja :D.

Bigyor :) írta...

valahogy úgy GR