2009. szeptember 28., hétfő

Stará Lesná - érkezés

Csütörtökön nem sokkal három óra után indultunk otthonról. Tudtuk, hogy az óvári csapathoz képest van egy jó óra előnyünk és nem kell sietni. Így hát az odafelé úton egy-két ládát begyűjtöttünk. Liptó környékén már ránk sötétedett. Ennek ellenére azért megálltunk, hogy a kiszemelt ládánkat megtaláljuk. Az erdő mellett a tömbház lakói elkerítettek maguknak kisebb kerteket, amik inkább gyomrengetegnek hatottak. Lámpával nekikezdtem a keresésnek. Az utca túloldalán egy néni elkezdett átkiabálni:
- Mit csinálnak ott? Ott kertek vannak.
- Itt? Csak gyomokat látok - válaszoltam hideg vérrel.
A néni nem tágított. Ahhoz nem volt kedvem, hogy megmagyarázzam neki vagy esetleg a rendőröknek a játék lényegét . Úgyhogy gyorsan leléptünk innen.
Percnyi pontossággal együtt érkeztünk meg szállásunkra Stará Lesná-ra. Az egész ház a miénk volt konyhával és ebédlővel együtt. Ledobtuk cuccainkat és a vacsora után irány a sörözés a helyi vendéglőben.
- koloni templom










- esti találat, a szállás








Adatok: GC13CB1,GC1WFZR,GC1FX46

1 megjegyzés:

muci írta...

Meg kell, hogy mondjam, én kellemesen csalódtam úgy a szállásban, mint magában a faluban. Tip-top volt minden a szállásadónk is kedves volt, bár a barátnője kicsit murnyi volt.